پيام تسليت فقيه عاليقدر حضرت آيت الله يثربي (دامت بركاته) در پی شهادت دکتر محمد زارع

بسمه تعالي

دوست ديرين آقاي دكتر محمد زارع "رحمت الله عليه" به سراي باقي شتافت، خدايش رحمت كند.

پزشك شايسته اي كه علم و دانش با تمامي شاخصه هاي انساني از نوع دوستي و صداقت و مهرباني و نيكي و خدمت به بندگان خدا و ... را يك جا به همراه داشت، و به راستي از نيكان و محسنين بود ( و ان رحمت الله قريب من المحسنين )

فقدان او با اين همه فضائل و سرمايه هاي انساني ضايعه اي بس بزرگ است اين مصيبت را به مادر بزرگوارش كه داغ فراق دو فرزند شهيد بر دل دارد و همسر مكرمه و فرزندان محترمش و عموم همشهريان تسليت گفته براي او از درگاه خداي بزرگ اجر نيكوكاران كه ( ان الله لا يضيع اجر المحسنين ) و براي بازماندگان پاداش صابران مسئلت دارم.

مير سيد محمد يثربي

٢٧ مهر ماه  ۱۳۹۹