135 بیمار در بخش براکی تراپی بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی تحت درمان قرار گرفتند

رئیس بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی گفت: در 6 ماهه نخست امسال 135 بیمار طی 670 جلسه در بخش براکی تراپی این بیمارستان مورد درمان قرار گرفتند.

دکتر مصطفی سروی زاده با بیان اینکه براکی تراپی یکی از دستگاه های مکمل رادیوتراپی است که برای درمان بیماری های سرطان مورد استفاده قرار می گیرد، گفت: دستگاه براکی تراپی بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی نخستین دستگاه در استان اصفهان و دومین مرکز در نیمه جنوبی کشور است و با توجه به نیاز بیماران سرطانی، این بیمارستان به مدرن ترین دستگاه براکی تجهیز شده است.

وی ادامه داد: در 6 ماهه نخست امسال 135 بیمار طی 670 جلسه درمان از کشورهای عراق و افغانستان و استان های اصفهان، مرکزی، فارس، قم و تهران در این بخش تحت درمان قرار گرفتند.

رئیس بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی تاکید کرد: این امر فقط با همدلی و همکاری پزشکان، تیم اتاق عمل و براکی تراپی و کادر درمان بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی میسر بوده و لازم است از تلاش های شبانه روزی آنان قدردانی کنیم.