برای چهارمین سال پیاپی موسسه محب سلامت کاشان موفق به اخذ گزارش مقبول حسابرسی گردید

رضا نعناکار مدیر عامل موسسه محب سلامت کاشان گفت : با توجه به بررسی‌های به عمل آمده توسط حسابرسان مستقل از صورت‌های مالی سال ۱۳۹۸، موسسه محب برای چهارمین بار پیاپی موفق به کسب نتیجه مقبول شد.

او رعایت کلیه استاندارد‌های حسابداری در تهیه صورت‌های مالی، انطباق صورت حساب‌ها و اسناد مالی و شفافیت حساب‌ها را از مهمترین شاخص‌های این ارزیابی عنوان کرد و گفت : پس از بررسی‌های دقیق و تیز بینانه حسابرسان و تایید رعایت این استاندارد‌ها، عنوان فوق به موسسه محب اختصاص یافت.

نعناکار با اشاره به اینکه حسابداری کار دقیق و بسیار حساس و حائز اهمیتی در هر مجموعه است ضمن تبریک به تیم محب گفت: کسب این نتیجه حاصل تلاش همکاران ما در واحد مالی و واحد‌های تابعه بوده که شایسته تقدیر و تشکر است.

وي اظهار اميدوري كرد: این عملکرد مثبت در سال‌های آتی با جدیت دنبال شود و شاهد تکرار مجدد این رتبه‌ها در آینده نیز باشیم.