چشم پزشکی

بخش چشم پزشکی بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره) با حضور اساتید مجرب و متعهد بنام در تمام ایام هفته فعال می باشد.

در بخش جراحی چشم بیمارستان، عمل های تخصصی و فوق تخصصی نظیر کاتاراکت یا آب مروارید، گلوکوم یا آب سیاه، ناخنک، باز کردن مجرای اشکی، بلفاروپلاستی، توده داخل چشمی، تزریقات داخل چشم با پیشرفته ترین تجهیزات و با حضور متخصصین بنام چشم پزشکی و کادری مجرب انجام می گردد.

کلینیک چشم پزشکی مجهز به انواع تجهیزات بروز و پیشرفته نظیر لیزر آرگون یا PRP،  OCT A، تصویربرداری از شبکیه و... بررسی عیوب انکساری، مشاوره جهت جراحی های چشمی انجام می گردد.

دستگاه آنژیوگرافی چشمی OCT A بخش چشم پزشکی بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره) از کمپانی معتبر Topcon ژاپن می باشد که اولین و تنها دستگاه موجود در کاشان می باشد که قادر است بسیاری از بیماری‌های عروقی چشمی مانند: مشکلات ناشی از دیابت، پیری شبکیه، تشخیص و پیگیری بیماری آب سیاه و سکته چشمی تشخیص دهد و همچنین در غربالگری بیماران دیابتی، بیمارانی که دچار فشارخون هستند، بیماری های خود ایمنی، فشار مغز بالا و... به پزشکان کمک کند.

بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره)  به عنوان اولین مرکز چشم پزشکی کاشان مجهز به دستگاه لیزر آرگون شبکیه با قابلیت لیزر به روش "ساب ترشولد" (Sub threshold) می باشد. این لیزر در چشم پزشکی کاربردهای وسیعی دارد و سالهاست که در جهت درمان بسیاری از مشکلات شبکیه از لیزر آرگون استفاده می شود، از جمله بیماری هایی که با اینروش درمان می شوند می توان به مشکلات شبکیه و خون ریزی های شبکیه ناشی از دیابت و فشار خون بالا و تغییرات وابسته به سن نام برد.

بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره)  مجهز به تکنیک جدید پیوند پرده آمنیوتیک نیز می باشد؛ پیوند پرده آمنیوتیک یکی از جدیدترین پیشرفت های جراحی سطوح چشمی محسوب می شود که از مهمترین استفاده از پرده آمنیوتیک در جراحی ناخنک، آسیب های دائمی اپیتلیوم قرنیه، سوختگی های شیمیایی سطح چشم، آسیب های شدید سطح چشم به دنبال موارد افزایش حساسیت چشمی ناشی از دارو، چسبندگی های شدید ملتحمه می باشد.

همچنین در این کلینیک معاینه چشم انجام و نمره آن تعیین می گردد و بیمار می تواند با مراجعه به عینک فروشی بیمارستان ازکلکسیونی از بهترین و بروزترین مدل های عینک طبی و آفتابی موجود استفاده کند.

همچنین اقدامات پاراکلینیکی نظیر انواع لیزرها جهت درمان رینوپاتی دیابتی، درمان کدورت خلف، پیشگیری از آب سیاه و... صورت می گیرد.

بخش چشم پزشکی بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره)  طرف قرارداد با کلیه بیمه های پایه و تکمیلی می باشد.