بخش براکی تراپی

براکی تراپی

براکی تراپی به معنی درمان بیماری های سرطان از نزدیک سلول‌های سرطانی و یا از داخل بافت توموری هست که در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره) می‌توانیم بیماران را به این روش بصورت رایگان درمان کنیم.

بیماری های سرطانی که امکان درمان آن ها با براکی تراپی می باشد شامل: زنان (رحم و دهانه رحم)، پروستات، مری، پستان و پوست می باشد.

بهترین مزیت این روش درمانی این می باشد که در طول درمان به بافت‌های سالم اطراف تومور کمترین اشعه را می رسانیم و بیشترین اشعه به سلول‌های سرطانی برخورد می‌کند که باعث می شود بهتر و با عوارض کمتری تومور از بین می‌رود.

براکی تراپی یکی از روش های مکمل یا تکمیل کننده درمان بیمارانی است که رادیوتراپی دریافت کرده اند و ما می‌توانیم دوز اشعه را به اندازه ای برسانیم تا کاملا تومور را در بدن بیمار از بین ببریم.

بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره) اولین مرکز براکی تراپی در استان اصفهان و استان‌های همجوار می باشد، حدود 80 درصد از بیماران براکی تراپی از شهر ها و استان های دیگر می باشند.

همچنین عمل جراحی براکی تراپی مغز پس از سال ها توقف در ایران در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره) با موفقیت انجام گرفته است.

بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره) جهت رفاه حال بیماران و همراهان که برای درمان رایگان سرطان به بیمارستان مراجعه می‌کنند و یک مجموعه اقامت سرای سنتی در اختیار بیماران بصورت رایگان قرار داده است.

لازم به ذکر است که مجموعه همراه‌سرای ۴۲ واحدی توسط خیر بزرگوار حاج سیدعلی عصیری که از بهبود یافتگان این مرکز است با زیر بنای 4800 متر مربع با پیشرفت فیزیکی بالای ۹۵ درصد در دست ساخت است.

کلاس های تاب آوری نوین خدمتی متفاوت به بیماران این مرکز می باشد. این کلاس ها هر هفته توسط روان شناس بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره)  خانم سارا علیزاده (سایکو آنکولوژیست) در سالن همایش بیمارستان برگزار می شود.

در ضمن با هدف افزایش امید به زندگی، کاهش استرس و اضطراب و ایجاد نشاط و شادابی در بیماران، کلاس های ورزشی و بدنسازی و تورهای گردشگری به صورت رایگان برگزار می گردد.

گفتنی است؛ جلسات شورای پزشکی (Multidiciplinary) یا همفکری بصورت هفتگی در  بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره)  جهت انتخاب بهترین روش درمان بیماران سرطانی با حضور متخصصین رادیوتراپی و آنکولوژی، متخصص رادیولوژی، متخصصین جراحی عمومی و عروق، فوق‌تخصص لاپاراسکوپی و چاقی، متخصصین پاتولوژی و متخصصین زنان و زایمان برگزار می گردد.