همدلی در سایه کرونا

بیماران سرطانی بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی بیش از دو سال است که سه شنبه های هر هفته در کلاس های تاب آوری نوین که در همین بیمارستان برگزار می شود،شرکت می کنند و زیر نظر کارشناس و مشاور روانشناسی می آموزند که چگونه می توانند با روحیه ای شاد و پر امید این بیماری را شکست دهند.

آنان می دانند نبرد با این بیماری فقط با توکل بر خدا و اعتماد به پزشک و روش های نوین درمانی میسر است. ارتباط اعضای کلاس های تاب آوری نوین فقط به حضور در کلاس های بیمارستان خلاصه نمی شود و هر هفته در سالن ورزشی و یا خانه های تاریخی و مکان های گردشگری همدیگر را می بینند و تجربیات موفق خودشان را با هم به اشتراک می گذارند. پس از شیوع کرونا، ارتباطات آنان به فضای مجازی منتقل شد و بازهم این ویروس نتوانست بین آنان جدایی بیندازد. پس از فروکش کردن نسبی ویروس، شروع  کلاس ها با شب های شیدایی قدر مقارن شد. امسال هم در ماه مبارک رمضان خیران نیک اندیش با تاسی از مولایشان حضرت علی (ع) به همراه چند نفر از کادر درمانی بیمارستان ، خانواده های آسیب پذیر و بی بضاعت سرطانی را فراموش نکردند اما تفاوت امسال با گذشته در این بود که بسیاری از سرپرستان این خانواده ها به سبب از دست دادن شغل و درآمد خود، حتی نمی توانستند از پس هزینه و مخارج خانواده خود برآیند چه رسد به درمان.  خیران کاشانی این روزها و شب ها همنوا با نوای "اَلْغَوْثْ الْغَوْثَ خَلِّصْنا مِنَ النّارِ یا رَبِّ " طعم شیرینی را به خانواده های نیازمند هدیه می کنند تا شاید قدری از تلخی روزهای کرونایی را کم و با مهربانی، اندکی از مشکلات مردم بکاهند.