همکاری مرکز خدمات کاشان و بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی افزایش می‌یابد(پایگاه اطلاع رسانی مرکز خدمات حوزه های علمیه)

کاشان/ مدیر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه و رئیس بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان به منظور افزایش همکاری‌های دو مجموعه دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه منطقه کاشان حجت الاسلام والمسلمین یوسفی مدیرکل این مرکز و دکتر سروی‌زاده رئیس بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان به منظور افزایش همکاری‌های دو مجموعه دیدار و گفتگو کردند.

در این جلسه، مدیر کل مرکز خدمات کاشان توجه به سلامت خانواده طلاب را از مهم‌ترین رسالت‌های مرکز خدمات دانست و افزود: امید است با بهره‌مندی از ظرفیت‌های این بیمارستان تخصصی در حوزه سلامت، بتوان برای ارتقای سلامت جامعه هدف مرکز اقدام‌های مؤثری انجام داد.

در ادامه، دکتر سروی‌زاده ضمن عرض خیر‌مقدم و تقدیر از فعالیت‌های مرکز خدمات کاشان گفت : بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان آمادگی خود را برای همکاری با مرکز خدمات کاشان اعلام می‌‌کند.

وی افزود: با لطف پروردگار و همت و کمک خیرین چندین دستگاه تخصصی خریداری شده که به کمک آنها می‌توانیم به بیماران سرطانی منطقه برای مقابله با این بیماری کمک شایانی انجام دهیم و تمام این خدمات نیز به صورت رایگان برای بیماران سرطانی انجام می‌گیرد.

دکتر سروی‌زاده با ابراز خرسندی از تشکیل چنین جلساتی به انعقاد تفاهم‌نامه میان مرکز خدمات و بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان تأکید کرد.