"کپسول اعتماد به نفس" در 49مین جلسه کتابخوانی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت

49 مین جلسه کتابخوانی روز 30 بهمن با ارائه خانم فرشته فیاض، کارشناس مدارک پزشکی بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان برگزار شد.

کتاب "کپسول اعتماد به نفس روزی یک عدد"نوشته سید محمد علی لوح موسوی و الهه کمالی است که به مسائل روانشناختی از قبیل احساس امنیت روانی، عزت نفس، خود توانمند بینی، پذیرش مسئولیت، هدفمند بودن و ... می پردازد.

وی افزود: هر انسانی برای حرکت به سوی خواسته ها و اهدافش نیاز به انرژی دارد که این انرژی ازطریق تایید دیگران صورت می گیرد و زمانی که از او انتقاد می شود دچار تزلزل شده و از حرکت دست برمی دارد و به یک فرد منزوی تبدیل می شود.

کارشناس مدارک پزشکی بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی با اشاره به اینکه ما تصور می کنیم هر چه زیباتر باشیم و کارهای مورد تایید دیگران را انجام بدهیم، ارزشمند تر هستیم، تاکید کرد: انسان ها حس ارزشمندی را از بیرون خود جستجومی کنند و به جای اینکه روی خودشان کار کنند و از نظر روحی قویتر شوند، چشم به دهان دیگران دارند و زمانی که از آنها تعریف می شود احساس نشاط و شادمانی می کنند.

فیاض در پایان به تکنیک های افزایش اعتماد به نفس پرداخت و یادآورشد: مقایسه کردن خود با دیگران، برقرار نمودن ارتباط چشمی، تغذیه سالم و ورزش، لباس شیک پوشیدن، از دیگران تعریف کردن، درست ایستادن و صحیح راه رفتن، لبخند بر لب داشتن و استفاده مناسب از زبان بدن از جمله روش هایی است که در بهبود کیفیت رفتار افراد با یکدیگر تاثیر گذار است.

بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی نخستین بیمارستان دوستدار کتاب کشور و برگزیده پنجمین جشنواره کتابخوانی است.