جاذبه و دافعه حضرت علی(ع) در 48مین جلسه کتابخوانی بررسی شد

جاذبه و دافعه حضرت علی(ع) در 48مین جلسه کتابخوانی بررسی شد

48 مین جلسه کتابخوانی روز چهارشنبه 16 بهمن با ارائه خانم ملیحه زجاجی مجرد برگزار شد.کتاب ارائه شده در این نشست " جاذبه و دافعه حضرت علی(ع) " نوشته متفکر شهید استاد مرتضی مطهری بود.

این کتاب مشتمل بر چهار جلسه سخنرانی شهید آیت ا... مطهری در سال 1346 در حسینیه ارشاد می باشد که بارها مورد تجدید چاپ قرار گرفته است.

زجاجی با بیان اینکه یکی از جوانب شخصیت علی(ع) تاثیر او بر انسان ها و به عبارتی "جاذبه و دافعه" اوست، گفت:شخصیت افراد از نظر عکس العمل سازی در روح و جان یکسان نیست و هرچه روح عظیم تر باشد، خاطره انگیزتر می شود.

وی ادامه داد:علی(ع) به دل ها و روح ها عشق و نشاط و ایمان و استحکام می بخشید و شخصیتی رهبر گونه و خاصیتی از نوع خاصیت پیامبران و پیران طریقت داشت و مکتب او تلفیقی ازعقل، اندیشه و تسلیم، انضباط ،جذبه و حرکت بود.

کارشناس مدارک پزشکی بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان ادامه داد: علی(ع) کمال جسم و کمال و روح را توامان داشت و شب ها به عبادت و روزها در متن اجتماع فعالیت می کرد و در یک کلام یک انسان کامل با همه زیبایی هایش بود.

زجاجی در قسمت دافعه به فرقه خوارج پرداخت و گفت: علی(ع) دو طبقه جامعه را سخت دفع کرده است یک منافقان زیرک و دوم زاهدان احمق و همین دو درس برای مدعیان تشیع کافی است که چشم باز کنند و فریب منافقان را نخورند و تیزبین باشند و ظاهر بینی را رها نمایند که جامعه تشیع در حال حاضر سخت به این دو درد مبتلاست.

بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره) کاشان نخستین بیمارستان دوستدار کتاب کشور است و جلسات کتابخوانی چهارشنبه های دو هفته یکیار برگزار می گردد.