اجرای پنجمین طرح سپاس از خانواده های سرمایه های انسانی

پنجمین طرح سپاس از خانواده های سرمایه های انسانی با حضور خانواده همکاران بخش اداری برگزار شد.

آشنایی خانواده همکاران با فعالیت های جاری و آتی  درمانی و فرهنگی بیمارستان ،معرفی بخشی از فعالیت های همکاران به همسران و فرزندانشان،آشنایی خانواده ها با محیط کاری، ایجاد تعلق سازمانی به برند بیمارستان و تعامل و مشارکت خانواده ها درنظام انتقادات و پیشنهادات بخش از اهداف این طرح می باشد.

ارائه گزارش عملکرد و تبیین برنامه های بیمارستان توسط آقای نعناکار (مدیر عامل محترم موسسه محب سلامت )، صرف ناهار با حضور مدیران بیمارستان،بازدید از قسمت های مختلف بیمارستان،اهدای هدیه به رسم یادبود به خانواده ها از جمله برنامه های جانبی طرح سپاس محسوب می شود.

در پایان از حضور خانواده همکاران محترم آقایان مهزیار معتقدی فر،آقای امید راحتی، آقای جعفر ذبیحی ،آقای ابوالفضل پاکروان، آقای مهدی صادقی تقدیر و تشکر می کنیم.