بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی آماده پذیرش بیماران بین الملل

مدیرعامل موسسه محب سلامت کاشان گفت: مجوز پذیرش بیماران بین الملل در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان صادر شده و آماده پذیرش بیماران بین الملل هستیم.

رضا نعناکار، با بیان اینکه ظرفیت های بالفعل و بالقوه بسیاری در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی وجود دارد، افزود: دستاوردهای متعدد و وجود زیر ساخت های مناسب درمانی و پیشتازی در عرصه ارائه نوین خدمات سلامت در این بیمارستان موجب شد، وزارت بهداشت مجوز پذیرش بیماران بین المللی رادر این مجموعه درمانی صادر کند.

وی ادامه داد: بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان نخستین و تنها مرکز درمانی منطقه است که موفق به دریافت مجوز پذیرش بیماران بین الملل شده است.

مدیرعامل موسسه محب سلامت بیان کرد: توریسم درمانی یا گردشگری سلامت سفری است که با هدف درمان به کشور دیگری انجام می شود و از دلایل این نوع گردشگری می توان به هزینه های بالا و عدم وجود تکنولوژی های پیشرفته درمانی در کشور مبدا اشاره کرد.

نعناکار با تاکید بر اینکه تعرفه های پزشکی مناسب در ایران نسبت به سایر کشورهای منطقه و ارائه خدمات پزشکی و پرستاری با کیفیت بین المللی موجب شکوفایی صنعت توریسم می شود، بیان کرد: بیماران خارجی تمایل دارند برای دریافت خدمات درمانی به ایران سفر نمایند و این امر خود سبب شده ایران، قطب گردشگری سلامت در منطقه باشد.

وی گفت: حضور پزشک IPD، کارشناس مترجم مسلط به زبانهای عربی، انگلیسی در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی از لحظه ورود به کشور تا زمان ترخیص، شرایط درمان را برای بیماران تسهیل نموده است.

مدیرعامل موسسه محب سلامت در بخش دیگری از سخناش به ایجاد فضای اقامتی مبتنی بر فرهنگ بیمار در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی پرداخت و خاطر نشان کرد: ارائه منوی غذای مبتنی بر ملیت بیمار به زبان عربی و انگلیسی و ایجاد بستر همکاری با هتل های مختلف، امکان دریافت و یا تمدید ویزا، رزرو خطوط مسافرتی در کلیه قالب های هوایی، زمینی و بهره مندی از تورهای گردشگری و اسکان و ترانسفر رایگان برای بیماران توانسته است بار نگرانی بزرگی را از دوش آنان بردارد.

نعناکار یادآورشد: ترجمه کلیه اوراق و فرم های بیمارستان به دو زبان عربی و انگلیسی توانسته است گام مهمی را در راستای حفظ حقوق بیماران بردارد.

وی همچنین به انجام نظرسنجی های روزانه از بیماران بین الملل در تکنیک های مختلف(پرسشنامه بین المللی-مصاحبه حضوری و یا ایمیل به بیمارستان)اشاره کرد و گفت: ویزیت های روزانه پزشک IPD از بیماران بین المللی در بیمارستان و تیم مجرب و فوق تخصصی پزشکان این حوزه یکی از محورهای اعتماد بیماران به بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی می باشد.

مدیرعامل موسسه محب سلامت افزود: بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی پیشرو در ارائه خدمات نوین درمانی و فعال در عرصه گردشگری است و بر خود می بالیم که مسافران خارجی در شهر کاشان علاوه بربازدید از خانه های تاریخی و جاذبه های دیدنی این شهر تاریخی ، بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی را برای درمان ایمن بیماری های خود انتخاب می کنند.