برگزاری آیین جشن تولد دوهزارمین نوزاد بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی

به گزارش پیام محب، آیین گرامیداشت دوهزارمین نوزاد متولد شده در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی و جشنواره ترویج فرهنگ تغذیه با شیر مادر وترویج زایمان طبیعی روز چهارشنبه 23 مرداد ماه در دانشکده فنی مهندسی آیت الله یثربی(ره) برگزار شد.

دکترخلیل فریور، متخصص بیماری های اطفال و عضو کمیته کشوری ترویج تغذیه با شیر مادر در این آیین بیان کرد: یکی از نعمت های بزرگی که خدا به مادران عطا نموده شیر مادر است و که نشان از عدل الهی دارد.

وی افزود: خداوند عادل است و در مورد تغذیه با شیرمادر فقیر و غنی همه برابر هستند.

عضو کمیته کشوری ترویج تغذیه با شیر مادر تاکید کرد: شیر مادر تاثیر به سزایی در هوش و رشد جسمانی و عاطفی کودک دارد و بهترین غذا برای کودک محسوب می شود و هیچ کارخانه ای تاکنون نتوانسته همانند شیر مادر تولید کند.

دکتر سید علیرضا مروجی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این مراسم با اشاره به مزایای شیر مادر خاطر نشان کرد: شیر مادر تغذیه ای انحصاری است و هیچ غذایی جایگزین شیر مادر برای کودک نمی شود.

وی همچنین به رابطه عاطفی مادر و کودک و تغذیه سالم با شیر مادر اشاره کرد.

دکتر افسانه تقریری، متخصص زنان و زایمان سخنران بعدی این مراسم بود که طی سخنانی بیان کرد:بخش زایمان بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی در سال 96 راه اندازی شد و در آن سال 577 نوزاد و در سال 97 نیز 913 نوزاد و از ابتدای سال 98 تاکنون 488 نوزاد در بیمارستان به دنیا آمده اند .

وی همچنین به برگزاری متعدد کلاس های آمادگی برای زایمان پرداخت و تاکید کرد:در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی مادران زایمان طبیعی و فیزیولوژیک و ایمن را تجربه می کنند.

در این آیین از دکتر انصاری، نخستین پزشک زنان و زایمان کاشان، مادرانی که در کلاس های بارداری شرکت می کنند، مادر دوهزارمین نوزاد متولد شده در بیمارستان، پرسنل اتاق عمل، زایمان و زنان قدردانی شد.