امواج سیل مهربانی به بیمارستان آیت الله یثربی کاشان رسید

پس از سیل مهیب و ویرانگر بهار امسال در استان های جنوبی و شمالی کشور خیرین و نیکوکاران دست در دست هم دادند وسعی کردند مرهم درد و رنج مردمان این مناطق باشند.

علی رضا پورعسگری، عضوهیات امناء موسسه دارالاکرام قمر بنی هاشم کاشان، وابسته به خیریه حضرت آیه الله یثربی(ره)  یکی ازاین خیرین است که در خصوص اقدامات صورت گرفته در مناطق سیل زده چنین می گوید:  احداث 100 واحد مسکونی ویژه سیل زدگان توابع شهر شوش در استان خوزستان ، استقرار صدها کانکس مسکونی و سرویس بهداشتی و حمام برای اسکان موقت، پخت غذای گرم وتوزیع در بین سیل زدگان برخی از اقدامات انجام شده است.

وی ادامه داد: همچنین در این مدت بیماران این مناطق شناسایی و برای درمان به بیمارستان آیت الله یثربی کاشان  منتقل شدند.

یکی از این بیماران احمد خمیسیان اهل شوش دانیال است که از روزاول تیرماه برای ادامه درمان در بیمارستان آیت الله یثربیپ کاشان  بستری وتوسط دکترعلیرضا عابدی(متخصص ارتوپدی) جراحی خروج پروتز شانه او انجام شد.

با گفت و گویی که با این بیمار صورت گرفت وی ضمن رضایت کامل از پزشکان، کادر درمان و پرسنل بخش یاس بیان کرد: مهربانی و نوعدوستی کاشانی ها در منطقه ما به اثبات رسید و امروز که برای درمان به کاشان آمدم ،شاهد مهمان نوازی مردم این دیارهستم و با روحیه ای بالا و پر انرژی به شهرم خواهم رفت و خدمات مطلوب و متمایزی که در بیمارستان آیت الله یثربی کاشان  ارائه شده را هیچگاه فراموش نمی کنم و با کوله باری از خاطرات خوب و بیادماندنی از دارالمومنین می روم .