تدوین اقدامات پروژه های مدیریت استراتژیک

‍  در راستاي تدوين اقدامات مدیریت_استراتژیک
 ۱۷ پروژه مديريتي در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان کليد خورد

امروز ۵شنبه ۱۲بهمن ماه ۹۶، با حضور مديران ارشد و مسئولان بخش هاي مختلف بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان ۱۳ پرو‌‌ژه مديريتي و ۴ پرو‌‌ژه درماني کليد خورد و مقرر شد اين پروژه ها طي ۱۵ هفته آينده به بهره برداري برسد.

مهندس معتقدی فرد (دبير کميته کام ، کارت امتيازي متوازن BSM) در اين آيين بيان کرد:

برنامه هاي مديريت استراتژيک از ۶ماه گذشته در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان در قالب ۹جلسه کارگاهی و گروهی با حضور تمامی مسئولان بخش های اداری و درمانی و ۷جلسه  کميته کام با حضور مديران ارشد برگزار شد.

در ادامه ، مديرعامل موسسه محب سلامت کاشان در اين آيين با بيان اينکه برنامه هاي مديريتي به صورت کوتاه مدت، ميان مدت، بلند مدت در سازمان ها اجرا مي شود، تصريح کرد:

تقسيم بندي و مشخص کردن سهم هر بخش از سازمان حلقه ی مفقوده سازمان ها در پروژه هاي اجرايي است.

مهندس رضا نعناکار هدف از تدوين اقدامات مديريت استراتژيک را مشخص نمودن سهم هر بخش در طي جدول هاي زمان بندي شده بيان کرد و افزودند:

در اين پروژه ها حاميان و مديران پروژه ها بايد سعي کنند نقاط ضعف را برطرف و در تسريع اجراي پرو‌ژه تلاش نمایند و در کنار پروژه هاي سخت افزاري و نرم افزاري در جهت بهره وري کمال استفاده را بنمایند.

وي تاکيد کرد: باتوجه به برنامه از پيش بيني شده اميدواريم تا پايان اسفندماه 80درصد کار به پايان برسد.

در پايان موافقت نامه هاي تنظيم شده بين حاميان و مديران پروژه ها به امضاء رسيد.

تهیه و تنظیم خبر: خ.مسیبی

omid