مهندس محلوجی: مرحوم آیت الله یثربی آغازگر توسعه و آبادانی شهرستان و منطقه کاشان است

مهندس حسین محلوجی در آیین افتتاح بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان گفت: تفکراتی مانند ایجاد درمانگاه و کلینیک گلابچی، راه اندازی صندوق قرض الحسنه جاوید، توسعه شهرنشینی کاشان با ایجاد شهرک ناجی آباد و هیأت امنایی که برای این منطقه تشکیل شد، احداث زائرسرای رضویه در مشهد و مرمت و بازسازی خانه های تاریخی که توسعه گردشگری کاشان را به دنبال داشت همه و همه از ذهن خلاقانه و آینده نگر مرحوم آیت الله یثربی نشأت گرفته است .

به گزارش کاشان آنلاین، وزیر اسبق معادن و فلزات در دولت سازندگی و نماینده اسبق مردم کاشان در مجالس دوم و سوم هم در این آیین در سخنانی کوتاه با گرامی داشت یاد و خاطره مرحوم آیت الله سید مهدی یثربی، ایشان را آغازگر توسعه و آبادانی شهرستان و منطقه کاشان از دهه 40 شمسی دانست و افزود: تفکراتی مانند ایجاد درمانگاه و کلینیک گلابچی، راه اندازی صندوق قرض الحسنه جاوید، توسعه شهرنشینی کاشان با ایجاد شهرک ناجی آباد و هیأت امنایی که برای این منطقه تشکیل شد، احداث زائرسرای رضویه در مشهد و مرمت و بازسازی خانه های تاریخی که توسعه گردشگری کاشان را به دنبال داشت همه و همه از ذهن خلاقانه و آینده نگر مرحوم آیت الله یثربی نشأت گرفت و نکته مهم این که هیچ کدام از این خدمات از خزانه دولت هزینه نشد.

وی به ایده بنیاد فرهنگ کاشان که از اوایل دهه 80 و به منظور تحقیق و پژوهش درباره تاریخ و فرهنگ کاشان تأسیس شد اشاره کرد و افزود: تحقیقات گسترده یی که تاکنون بنیاد فرهنگ کاشان در قالب دانش نامه کاشان منتشر کرده برگ دیگری از مجموعه ییست که در اصل عالمی خدوم و خلیق و اهل مدارا و انسان دوست همچون مرحوم آیت الله یثربی بنیادگذار آن بود.

مهندس حسین محلوجی همچنین با اشاره به ایجاد هیأت امنای عمران کاشان که از سال 62 و با نظر مرحوم آیت الله یثربی و با هدف سرعت بخشیدن به توسعه و پیشرفت کاشان اتفاق افتاد یادآور شد: در آن زمان مدیران شهری کاشان با محوریت آیت الله یثربی که امامت جمعه شهرستان را بر عهده داشت با هدف پیشرفت منطقه موفق به انجام اقداماتی شدند که نمونه های مختلف آن را مردم شهرستان سال هاست که در حال مشاهده هستند.

وی همچنین با بیان این که نیش و کنایه ها در مورد مردان موفق و تاریخ ساز همیشه و در هر حال وجود داشته افزود: مهم آن است که بتوان با عبور کردن از کنار این حاشیه ها و نیش و کنایه ها به ادامه راه امیدوار بود و از مشکلات نهراسید و صدالبته که این حواشی از ارزش خدمت و کار انسان دوستانه کم نمی کند.

مدیر پایگاه
برای ارسال نظر وارد سایت شوید