IPTV نسل جدید تلویزیون و سرگرمی است که در اکثر ادارات، سازمان ها، شرکت ها، موسسات استفاده می شود در بیمارستان فوق تخصصی آیت ا...یثربی(ره)کاشان نیز همزمان با افتتاح این مجموعه درمانی، نصب  و راه اندازی این نوع از تلویزیون ها کلید خورد. تلویزیون IPTV  نمونه ای از سیستم های تعاملی یا تحت شبکه است که از طریق اتاق سرور و تجهیزات مربوطه کنترل می گردد.

از ابتدای طرح تا پایان خرداد ماه

بیش از 1500 نفردر طرح پایش سلامت رایگان بیمارستان فوق تخصصی آیت ا...یثربی(ره) شرکت کردند

طرح پایش سلامت رایگان همراهان بیمار (تست قند و فشارخون) با هدف ارزیابی وضعیت سلامت و کشف مسائل و مشکلاتی که هنوز به مرحله بیماری نرسیده است و یا کشف مشکلاتی که شاید فرد از آن باخبر باشد ولی به عنوان بیماری یا اشکال تلقی نمی کند، از 16 بهمن ماه 96در لابی طبقه 1- بیمارستان فوق تخصصی آیت ا...یثربی(ره) آغاز شد.

خانواده مرحومه "حاجیه خانم باشي آقاکاظمي" همسر "حاج آقا الهی" جزء آن دسته از خانواده هايي هستند که خود درگير بيماري سرطان بودخانواده مرحومه "حاجیه خانم باشي آقاکاظمي" همسر "حاج آقا الهی" جزء آن دسته از خانواده هايي هستند که خود درگير بيماري سرطان بودند و مشکلات اين بيماري و هزينه های گزاف اياب و ذهاب و دارو و درمان را با پوست و خونشان درک کرده اند.

به گزارش پيام محب، شوراي اطلاع رساني با هدف معرفي توانمندي ها و ويژگي هاي خاص و بارز اين مجموعه درماني در منطقه کاشان کار خود را از 28ديماه 96 با حضور آقای نعناکار، مدیر عامل موسسه محب سلامت کاشان و اعضای ثابت شورای  اطلاع رساني آقایان مهزیار معتقدی فرد،محمدرضا پیران،سید جلال مروجی، امیر حسین ناظری، حامد دزفولی و خانم ها مریم السادات یوسف زاده،سودابه بزرگی، طاهره معراجی، صدیقه عباسیان، دلشاد مسیبی آغاز کرد و تا 29ارديبهشت 97 پنج نشست برگزار کرده است.

صفحه1 از15