به گزارش پیام محب، سی امن جلسه کتابخوانی با موضوع "اخلاق پرستاری و ارتباط حرفه ای" و ارائه سرکار خانم اکرم سادات مرتضایی نژاد، مسئول کنترل عفونت بیمارستان برگزار شد.

به گزارش پیام محب، سعید صدوری در حاشیه برپایی نمایشگاه "رنگ و زندگی" بیان کرد: در این نمایشگاه بیش از 25 اثر نقاشی سیاه قلم و پاستل گچی با موضوعات چهره و طبیعت در قالب سبک رئالیسم در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

پیام تشکر مدیر عامل و ریاست محترم بیمارستان از زحمات شبانه روزی و بی شائبه پرسنل در انجام اعتبار بخشی

ضمن تبریک و شاد باش برای کسب درجه 1 در ارزیابی اعتبار بخشی ملی قدردان زحمات بی دریغ و گرانقدر شما همکاران، اساتید و کارشناسان خبره می باشیم و امیدواریم در جهت حفظ این موفقیت و برای دستیابی به درجات بالاتر شاهد تلاش بی وقفه و اثربخش شما باشیم.

بیست و نهمین جلسه کتابخوانی با موضوع "هنر خوب زندگی کردن" نوشته رولف دوبلی و با ترجمه عادل فردوسی پور ,با ارائه آقای حامد دزفولی مسئول امین اموال انبار برگزار شد.

صفحه1 از32