‍  در راستاي تدوين اقدامات مدیریت_استراتژیک
 ۱۷ پروژه مديريتي در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان کليد خورد

امروز ۵شنبه ۱۲بهمن ماه ۹۶، با حضور مديران ارشد و مسئولان بخش هاي مختلف بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان ۱۳ پرو‌‌ژه مديريتي و ۴ پرو‌‌ژه درماني کليد خورد و مقرر شد اين پروژه ها طي ۱۵ هفته آينده به بهره برداري برسد.

مهندس معتقدی فرد (دبير کميته کام ، کارت امتيازي متوازن BSM) در اين آيين بيان کرد:

برنامه هاي مديريت استراتژيک از ۶ماه گذشته در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان در قالب ۹جلسه کارگاهی و گروهی با حضور تمامی مسئولان بخش های اداری و درمانی و ۷جلسه  کميته کام با حضور مديران ارشد برگزار شد.

در ادامه ، مديرعامل موسسه محب سلامت کاشان در اين آيين با بيان اينکه برنامه هاي مديريتي به صورت کوتاه مدت، ميان مدت، بلند مدت در سازمان ها اجرا مي شود، تصريح کرد:

تقسيم بندي و مشخص کردن سهم هر بخش از سازمان حلقه ی مفقوده سازمان ها در پروژه هاي اجرايي است.

مهندس رضا نعناکار هدف از تدوين اقدامات مديريت استراتژيک را مشخص نمودن سهم هر بخش در طي جدول هاي زمان بندي شده بيان کرد و افزودند:

در اين پروژه ها حاميان و مديران پروژه ها بايد سعي کنند نقاط ضعف را برطرف و در تسريع اجراي پرو‌ژه تلاش نمایند و در کنار پروژه هاي سخت افزاري و نرم افزاري در جهت بهره وري کمال استفاده را بنمایند.

وي تاکيد کرد: باتوجه به برنامه از پيش بيني شده اميدواريم تا پايان اسفندماه 80درصد کار به پايان برسد.

در پايان موافقت نامه هاي تنظيم شده بين حاميان و مديران پروژه ها به امضاء رسيد.

تهیه و تنظیم خبر: خ.مسیبی

بازدید

بازدید آقای مهندس یان مارتین قائم مقام مدیر عامل شرکت سیتروئن در ایران

اهدای خون

حضور گروه مدیریتی و پرسنل بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان جهت اهدا خون در سازمان انتقال خون کاشان

با حضور مدیرعامل و رئیس، پزشکان و مادران امروز آیین گرامی داشت تولد پانصدمین نوزاد بیمارستان آیت الله یثربی(ره) کاشان برگزار شد

به گزارش پیام محب، ریاست محترم بیمارستان امروز ظهر در این آیین بیان کرد: تمام تولدهای صورت گرفته طی ۹ماه گذشته بدون هیچ گونه عارضه و مشکلی صورت گرفته و همه نوزادان و مادران در سلامت کامل هستند، اظهار کرد: در این مدت ۳۳۱ زایمان سزارین و ۱۷۲ زایمان طبیعی در این بیمارستان انجام شده است

رئیس بیمارستان با بیان اینکه ۱۴پزشک و ۵متخصص نوزاد، ۱۲ماما و همکارانشان در بخش زایمان به فعالیت مشغول هستند، خاطر نشان کرد: در آینده نزدیک روش های نوین زایمان در جهت بهبود وضع زایمان در این بیمارستان فراهم خواهدشد.

در ادامه خانم دکتر افسانه سادات تقریری، رئیس بخش زایمان با تبریک میلاد ۵۰۰مین نوزاد در این بیمارستان بیان کرد

در حال حاضر ۴۵درصد زایمان ها بصورت طبیعی انجام می شود و درصدد هستیم با کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان های طبیعی میزان اعتبار بخشی بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان را ارتقا دهیم

موفق شده است محیطی آرام برای مادر و نوزاد فراهم کند و خوشبختانه از ابتدای راه اندازی تاکنون در این بخش هیچ مشکلی بوجود نیامده استLDR وی با تشکر از پزشکان بیهوشی، پرسنل اتاق عمل و ماماها تصریح کرد: این بیمارستان با وجود واحدهای تک نفره زایمان طبیعی

در ادامه خانم رزاقی، مسئول محترم بخش زایمان در این آیین گفت: بخش بستری زایمان بیمارستان از اول اردیبهشت ماه سال۹۶ راه اندازی شد و در حال حاضر دارای ۶ اتاق خصوصی مجهز به
(مبلمان تخت خوابشو، سرویس بهداشتی، حمام، تلویزیون، یخچال)
بوده و از نظر زیبایی بصری نیز محیطی دلنشین و آرامبخشی برای مادر و نوزاد فراهم کرده است

در این آیین هدایایی به رسم یادبود به خانواده های نخستین نوزاد بیمارستان، نخستین دوقلوها، نخستین زایمان طبیعی، نخستین زایمان بی درد و پانصدمین نوزاد بیمارستان اهدا شد.

همچنین در پایان این آیین از ۲۶نفر از پزشکان، ماماها، بهیار وکمک بهیاران و مهمانداران تجلیل به عمل آمد.

تهیه و تنظیم خبر : خ.مسیبی

صفحه1 از9