به گزارش پیام محب، مدیرعامل موسسه محب سلامت کاشان در این گردهمایی به تاسیس بیمارستان اشاره کرد و گفت:با توجه به نیاز بیماران منطقه در سال 89 به همت موسسه خدماتی عمران کاشان این مجموعه درمانی با اعتباری بالغ بر 40میلیارد تومان ودر فضایی به مساحت 22هزار متر مربع در سه طبقه با زیر بنای 12 هزار متر مربع احداث شد و با اعتباری بالغ بر 40میلیارد تومان عملیات تجهیز آن آغاز گردید و در سال 1395 توسط وزیر محترم بهداشت و درمان مورد بهره برداری رسمی قرار گرفت.

*لطفا خودتان را معرفی کنید؟

-بهزاد جنوبی کاشانی، متولد آذر65 هستم و از آذر 95 به عنوان کمک بهیار در بیمارستان فوق تخصصی آیت ا...یثربی(ره) مشغول به کار شدم.

نام کاشان همیشه یادآورعطر گل های محمدی و گلاب و خانه های تاریخی زیبا بود چند بار با دوستان و خانواده برای گشت و گذار به این شهر آمده بودم، زندگی خوب و آرامی در اصفهان داشتم و همه چیز بروفق مراد بود تا اینکه سال گذشته همسرم علائمی دروجودش احساس کرد و نزد پزشک رفتیم که بعد از بررسی و آزمایشات فراوان اردیبهشت ماه امسال بود که تشخیص کانسر برست(سرطان سینه) دادند.

به گزارش پیام محب، شامگاه 30 مرداد ماه آیین جشن تولد پرسنل متولدین بهاربیمارستان فوق تخصصی آیت ا...یثربی(ره) در تالار بام فین برگزار شد.

صفحه1 از18