به گزارش پیام محب، آیین گرامیداشت دوهزارمین نوزاد متولد شده در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی و جشنواره ترویج فرهنگ تغذیه با شیر مادر وترویج زایمان طبیعی روز چهارشنبه 23 مرداد ماه در دانشکده فنی مهندسی آیت الله یثربی(ره) برگزار شد.

سی و نهمین جلسه کتابخوانی روز چهارشنبه 16 مرداد برگزار شد.

به گزارش پیام محب، چهارمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی با حضور فعالان عرصه کتابخوانی روز چهارشنبه 16 مرداد با تدریس خانم فرمهر منجزی ،دبیر جشنواره چهارمین جام باشگاه های کتابخوانی کشور وآقای محمد کاظم متولی ،مربی تسهیل گران چهارمین جام باشگاه های کتابخوانی کشور در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی برگزار شد.

رضا نعناکار، مدیرعامل موسسه محب سلامت کاشان اظهار کرد: سومین جشنواره ملی صنعت سلامت کشور روز 15 مرداد ماه در مرکز همایش های دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد و در این جشنواره فعالان 73 شرکت خصوصی، دولتی، دانشگاهی در حوزه صنعت سلامت کشور حضور داشتند.

صفحه1 از41