چهل و سومین جلسه کتابخوانی روز  24 مهر با ارائه آقای حمید رضا مهدیان در سالن همایش برگزار شد.

هفدهمین نمایشگاه فرهنگی هنری محب با آثار بانوان هنرمند کاشانی خانمها یاسمن خسروی، عسل شریف، ریحانه هاشمی نیا، مهسا جلودارپور(هنرجویان خانم وفقی) از امروز به مدت یکماه از ساعت 8صبح الی 22 شب در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی گشایش یافت.

مدیر عامل موسسه محب سلامت کاشان از شروع فعالیت سیستم (CSM) در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان خبرداد.

رئیس بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان از مراجعه 62 درصدی بیماران استان های مجاور به بخش رادیوتراپی این بیمارستان خبر داد.

دکتر مصطفی سروی زاده با بیان اینکه بخش رادیوتراپی بیمارستان دارای مجهز به مدرن ترین و مجهز ترین دستگاه های روز دنیا در منطقه است، گفت: 62درصد از بیماران این بخش ازاستان ها، شهرستانهای مجاورو حتی کشورهای همسایه برای درمان مراجعه می کنند.

صفحه1 از46