کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی

کلینیک تخصصی و فوق تخصصی

کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره) با حضور پزشکان نام آشنا و حاذق، خدمات تخصصی و فوق تخصصی را به مراجعین در دو شیفت صبح و عصر ارائه می نماید.

در حال حاضر بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره) دارای بیش از 20 کلینیک تخصصی و فوق تخصصی شامل مغز و اعصاب، شنوایی و بینایی سنجی نوزادان، بیماری های گرمسیری وعفونی، کلیه و مجاری ادراری، رادیوتراپی و آنکولوژی، خون و هماتولوژی، قلب و عروق، جراحی های عمومی وکودکان، زیبایی و ترمیمی، ارتوپدی، داخلی و دیابت، غدد و تیروئید، زنان و زایمان و نازایی، چشم پزشکی، طب قانون، ریه، تست خواب، اطفال، درد، گوش و حلق و بینی (ENT)، گوارش، ایمونولوژی، تغذیه، اطفال و... در همه روزهای هفته آماده ارائه خدمات به مراجعین می باشد.

خدمات قابل ارائه در کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره):

• تست ورزش
  • اکوکاردیوگرافی
  • نوار قلب
  • کارگزاری باطری های قلبی
  • آنالیز پیس میکر
  • تست خواب
  • اسپیرومتری (تست تنفس)
  • یوروداینامیک (تست نوار مثانه)
  • نوار عصب و عضله
  • پاپ اسمیر
  • FNA (بیوپسی یا نمونه برداری)
  • ساکشن و شستشوی گوش
  • تزریق بوتاکس و چربی
  • اسکلروتراپی (تزریق در رگ های واریس)
  • گچ گیری و آتل بندی
  • همچنین در جهت رفاه حال بیماران نوبت دهی به صورت حضوری، تلفنی و یا از طریق وبسایت امکان پذیر می‌باشد.