بخش مراقبت ویژه CCU

CCU

بخش CCU  بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره) شامل 13 تخت و یک اتاق VIP  می باشد.

از مهمترین ویژگی های این بخش چیدمان تخت های بیماران به شکل U و قرار گرفتن پرستاران در مرکز بخش باعث نظارت مستقیم کادر درمان بر بیماران می باشد.

بهره مندی از اساتید بزرگ قلب و عروق، جراح قلب و عروق و کادر پرستاری مجرب به همراه به کار گیری مجهزترین و پیشرفته ترین تجهیزات ممکن در این خصوص، مواردی است که به این بخش چهره منحصر به فردی بخشیده است.

بیماران قلبی، آریتمی های قلبی، بیمارانی که تحت عمل جراحی قلب باز و یا ترمیم دریچه های قلبی قرار گرفته اند و هم چنین بیمارانی که تحت آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی قرار گرفته اند تا بهبودی کامل در این بخش تحت مراقبت هستند.

همچنین بخش CCU  بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره) طرف قرارداد با کلیه بیمه های پایه و تکمیلی می باشد.